Waarom werken bij Prodécla?

Altijd op zoek naar talent!
Voorsprong door kennis en kunde
Grondige trainingen en coaching
Wij willen alleen de beste!

Prodécla: groei jij met ons mee?

Prodécla, altijd op zoek naar de juiste mensen!

Prodécla is een jong, informeel, dynamisch en enthousiast bedrijf dat bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers uit alle windstreken.

Prodécla heeft een aantal unieke tools ontwikkeld waarbij wij de profit-, non-profit sector en overheid helpen om hun financiele processen te verbeteren en tegelijkertijd foutieve afdrachten of niet-geinde afdrachten met terugwerkende kracht repareren. Tevens zorgen wij voor een optimale benutting van de sociale premieregelingen, fiscale afdrachtsvoordelen en subsidies. Een zeer specialistische maar ook dankbare inzet is ons dagelijks werk.

We zijn altijd op zoek naar slimme en creatieve mensen die oprechte interesse, ambitie en nieuwsgierigheid hebben. Mensen die voorop willen lopen op het gebied van sociale lasten, premie- en subsidiewetgeving. Met deze mensen komen wij graag in gesprek!

Heb jij een stevige financiële, HR of commerciele achtergrond en ben jij die duizendpoot of specialist die kan helpen om onze organisatie nog verder uit te bouwen? Dan ontvangen wij graag jouw mail!